donderdag 31 maart 2011

Woensdagmiddag

Wat kunnen die woensdagmiddagen toch gezellig zijn! Als de jongste slaapt probeer ik met ons dochtertje altijd iets gezelligs te doen. Gistermiddag hebben we samen genaaid. Dat wil zeggen: Floortje heeft mijn lapjesdozen binnenstebuiten gekeerd en allerlei lapjes uitgezocht voor als ze groot genoeg is om zelf te naaien. Daarnaast heeft ze op een tweetal lapjes met blauwe stift allerlei malletjes overgetrokken. Ook kan ze erg lief spelen met mijn vingerhoed, 'draad-door-naald-haal-ding' en alle andere leuke dingetjes die in mijn naaitasje zitten.

Gistermiddag ben ik begonnen met het afmaken van de vier pannenlappen. Ik had donkerblauw biasband gekocht en ik wilde daar graag mee aan de slag. Dat is gelukt! Vanmorgen heb ik zelfs 1 pannenlap tegen kunnen zomen en is nu helemaal af!

Ik heb gisteren ook alle lapjes kunnen knippen voor het blokkenspel wat ook al een jaartje of vier in de kast ligt! Wat zou ik daar nu graag mee aan de slag gaan, helaas moet ik nu ons zoontje slaapt 'echt' aan het werk...

2 opmerkingen:

  1. Lekker knus zo met z'n tweeën knutselen, mijn dochter mocht ook altijd zo graag met de knoopjes spelen, soort bij soort en kleur bij kleur, daar kon ze de hele middag mee bezig zijn. Je pannelappen zijn mooi geworden, en ik ben benieuwd naar je blokkenspel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mieneke, dat vindt mijn kleindochter ook leuk tasjes met naaispullen en lapjes, je begrijpt dat ik het stimuleer, wie weet zit er een quilter in de dop. Het appliceren doe ik nog niet, vind het erg knap gedaan. Zodra ik stop met werken ga ik er wat lessen in volgen, wil het ook goed kunnen. groeten,

    BeantwoordenVerwijderen