maandag 28 maart 2011

De vogel is geland...

Vorige week heb ik tussen de bedrijven door alle stukjes kunnen voorbereiden van blok 2 van 'My Tweets'. Lees: aan de ene kant van het aanrecht staat het eten te pruttelen op het kookstel en aan de andere kant van het aanrecht heb ik mijn strijkplankje en alles wat daarbij hoort geïnstalleerd. De ideale momenten om alles om de malletjes te strijken.

Alles lag dus klaar om genaaid te kunnen worden en dat was afgelopen weekend wel handig! Zo nu en dan kon ik dus een steekje zetten. En het resultaat mag er weer zijn: de vogel rechts is vereeuwigd op de ondergrond. Hij kan nog wel niet kijken, maar dat is voor later zorg. Eerst zijn vriendje in orde maken, daarna de stelen borduren en de kleine bolletjes borduren. Dan beslissen wat ik er verder mee ga doen. Iets in mij zegt: maak er felgekleurde sterren omheen, dan krijg je een mooi groot kussen. Een ander stemmetje fluistert in mijn oor: doe toch een simpel biesje, dan een brede witte strook en ga dan de achterkant maar maken. Ik hoef nog niet te beslissen: dat is een fijne gedachte :-)

De achterkant weet ik al. Dat wordt ook een blok van 'My Tweets'. Onder het tabje Quiltgalerij vind je een kussen dat ook gemaakt is van twee blokken. Dus zonder 'echte' voor- en achterkant. Dat wil ik hier ook bij doen.

15 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig!! Ik heb de patronen wel gedownload omdat ik ze zo mooi vind, maar kom er nu niet aan toe. Als ik die bij jou zie, denk ik dat dit toch mijn vakantieproject wordt en niet de vingerhoedjes. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt vast heel mooi, leuke kleurtjes gebruik je!
  Maar verder op zie ik ook hele leuke zaken op je blog staan, je bedrijf heb ik nog even tegoed, ik zag die koffie en dacht, nu ga ik aan de koffie!
  groetjes Siny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordt mooi Mieneke! Zoals je weet ben ik er ook mee "bezig". Nou ja, in dusverre dat er een bult stofjes liggen en dat ik eerst een ander project moet afmaken voordat ik de tweets mag beginnen. Dus als je een fel stofje zoekt weet je waar je me kunt vinden!

  Meer, meer, meer, ik wil je blok heeeeel graag af zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een kei leuk vogeltje en ben benieuwd wat je er van gaat maken.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je prachtig gemaakt wat een leuk en gezellig patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat wordt mooi en feurig. Het idee van twee voorkanten vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Mieneke. Ik ben eens even op bezoek bij jou. Wat een heerlijke kleuren gebruik je voor je Tweets. Ontzettend leuk, zo vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleurige stofjes, dat wordt vast een hele mooie quilt!
  Volg jouw blog nu ook, maar bij m'n fotootje staat de (oude) naam Wondering in plaats van Petri. Wonderlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat mooi gedaan Mieneke...leuke stofjes en die kleurtjes zo lekker vrolijk...je hebt het mooi geappliceerd..kan er wat van leren hoor...groetjes en succes met het vervolg... groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet dit er ontzettend leuk uit, mooie fleurige kleurtjes gebruik je ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat is dit mooi! En wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je Tweets wel echt super leuk. Wat een enige zonnige kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hij ziet er super uit! ik begrijp dat jij niet alle blokken gaat maken, ik twijfel nog, eerst maar zien wat er verder nog komt! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen