donderdag 7 april 2011

Van nachtelijke uurtjes...

Ik ben zo druk als een klein baasje, maar niet met quilten. Wij kregen onlangs te horen dat de vereniging die altijd Koninginnedag organiseert in ons dorp er niets tot zeer weinig aan doet. Mijn lief heeft vorig jaar samen met nog een aantal enthousiaste mensen het Oogstfeest georganiseerd, ook dat was bijna totaal doodgebloeid. Wat een succes was dat!
Klik hier om naar de site van Oogstfeest Swifterbant te gaan

Op de laatste vergadering - ik zit ook in de commissie met als taak: communicatie - hebben we vorige week maandag maar besloten om zelf een oranje-feestje te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. En daar ben ik dus erg druk mee geweest! Ik heb een poster gemaakt, deze hangt sinds vandaag bij alle winkels. En dit weekend worden de folders afgeleverd, zodat die volgende week huis-aan-huis verspreid kunnen worden.

Afgelopen zondag heb ik wel wat zitten naaien: een set pannenlappen is af! Ik heb ze nog niet in gebruik genomen, ik kan nog geen afscheid nemen van mijn oude. De brandgaten zitten er her en der in, eigenlijk horen ze in de prullenbak thuis. Maar een van de laatste keren dat ik mijn moeder mee uit winkelen heb kunnen nemen, hebben we allebei nieuwe pannenlappen gekocht en ook dezelfde pannenlappen. Mijn vader heeft ze ook nog steeds in de keuken hangen, maar die is er wat zuiniger mee! Normaal gesproken ben ik niet zo sentimenteel, ik krijg nogal eens het verwijt dat ik nergens emotionele waarde aan hecht...  maar op de een of andere manier belanden de oude pannenlappen niet in het ronde archief :-)

En zondag zijn alle lapjes op de blokken gespeld! Na zondag heb ik geen naald meer vastgehouden, de tweede vogel van 'My Tweets' vliegt nog steeds ergens rond.. geen idee wanneer die van plan is zijn vriendje op te zoeken... Vooralsnog zit ik tot over mijn oren in het werk, 's nachts na 1-en zie ik pas mijn bed... :-)

3 opmerkingen:

 1. Dat heb je weer mooi voor mekaar gekregen voor ons Swifterbanters!! Hij hangt al voor het raam (in de winkel..)!
  Alleen vroegen wij ons af of de praalwagenoptocht nog wel doorgaat dit jaar (staat niet op de poster??)?
  Verder zijn je stofjes prachtig! Die met die vlinders.. wow!! Ik snap trouwens best dat je de oude pannenlappen nog even wilt houden..
  Nou ik ga gauw een kopje koffie zetten (Dirk is klussen bij mijn ouders) en dan gauw de was vouwen. Zo jammer dat dat niet vanzelf in de kast komt, maar ja...
  Ik zie je morgen vast weer op school! Fijne avond!
  Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met het organizeren, en je kunt maar een ding tegelijk doen hoor. Je nieuwe pannenlappen zien er heel mooi uit, maar ik kan me je gedachten bij de oude wel voorstellen.
  Je vogel blijf wel wachten hij vliegt vast niet weg :):)
  Groetjes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het er maar druk mee. Maar als iedereen straks een leuk feest heeft, heb je het niet voor niets gedaan. Je pannenlappen zijn mooi geworden, maar ik kan het wel begrijpen dat je aan de oude gehecht bent.

  BeantwoordenVerwijderen