woensdag 23 maart 2011

"Wat doe je nu?"

Dat is de gevleugelde uitspraak van mijn zoontje momenteel. Bij alles wat je doet hoor je zijn hoge stemmetje: "Wat doe je nu??" En als er dan niet gelijk een antwoord van mij komt, dan hoor je met een aanmerkelijk hoger volume: "Mama!! Wat doe je nu?" Hij vraagt het bijna bij elke stap die ik zet :-)Maar wat doe ik nu op quiltgebied? Niet veel... helaas...
Hoewel.. als ik zo de stand van de afgelopen dagen opneem, mag ik nog niet klagen. Naast al het werk in en rond het huis - was onlosmakelijk verbonden is aan de eerste mooie lentedagen - heb ik toch nog wel wat gedaan!

 • Op drie blaadjes na zijn alle blaadjes op My Tweets genaaid. Fijn! Dan kan ik met de vogels verder.
 • De resterende blauwe blokken van mijn Log Cabin zijn ook genaaid.
 • Ik heb de stof voor de paarse blokken uitgezocht. 40 paarse blokken moet ik maken. De Log Cabin blokken zijn 13 x 13 cm groot. Misschien dat het me lukt om einde van de morgen wat stroken te snijden. Ik maak kant-en-klare pakketjes, vind ik het fijnst werken.

Dus helemaal stilgezeten heb ik niet!

Is het nu weer tijd voor onze dagelijkse verwennerij: ik ga een bakkie doen en Tomas krijgt een 'toetie' (koekje). Overigens zet ik niet zomaar een bakkie: als het even kan trakteer ik mezelf 's morgens op een voortreffelijke Latte Macchiato.

8 opmerkingen:

 1. Je latte ziet er heerlijk uit:) fijne dag ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie blokken heb je al gemaakt. en je bakje koffie doet me ook zin hebben in een bakje.
  fijne dag verder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker die koffie. Nu het weer beter wordt vragen nu eenmaal andere dingen onze aandacht. Ik vind dat je toch nog veel gedaan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je hebt toch een heleboel gedaan dan mag zo'n lekker bakkie zeker.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige logcabin blokken! en dat bakkie ziet er niet verkeerd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou je hebt genoeg gedaan zou ik zo zeggen. Je blokken zien er goed uit en je bakkie heerlijk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar dat vragen naar wat je aan het doen bent!
  Zoonlief zit nu in een puberfase;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ik vind je blokken wel mooi zeg Mieneke...maar ik ben dan ook groot fan van log cabin..de kleuren zijn prachtig ...ik herinner die vragen ook van mijn zoons...nu 41 en 32 jaar oud...een van hun vragen was altijd...wat doe je nou en waarom??..als je dan antwoord gaf.. zo van.. "omdat mama zus of zo moet"kwam het weer...waarom??..
  en je hebt zeker niet stilgezeten...zeker niet met twee kleine kinderen en op "Freubel"gebied ook niet...lekker genieten af en toe van zo`n lekker bakkie( glas) koffie....heerlijk
  Fijne zonnige dag vandaag..
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen