donderdag 17 maart 2011

Gekwek over 'My Tweets'

Vanmorgen eerst maar eens de dokter gebeld. Ons mannetje is zo'n wildebras, hij weet niet wat lopen is: rennen is zijn motto... het lukt nog maar niet om hem dat af te leren. Maar we kunnen ook niet alles tegelijk: hij rent niet meer over de bank, klimt niet meer op tafels en het hardhandige lijkt toch steeds meer op 'lief doen' en 'aaien'. 't Is wat met die kleine mannetjes, ze willen ook zo veel en zien nergens gevaar.
Afgelopen dinsdag was meneertje weer maar eens flink op de vloer gekletterd. In ieder geval had hij een flinke blauwe plek op zijn been. Maar vanmorgen was die blauwe plek wel erg groot geworden en er was een heus ei aan het groeien op die plek. Wat een bult op zijn been! Volgens de dokter is het niet gebroken, maar om de zwelling tegen te gaan is zijn voetje ingetaped. Volgens ons kereltje is 'voetje opperold' of hij zegt: 'voetje innepakt'. En 'heef dotter daan'.

Afgelopen week heb ik het een en ander aan 'My Tweets' kunnen doen. Ik ben op zich tevreden. Maar ik ben natuurlijk te perfectionistisch om nu al te zeggen dat dit het is. Het kan namelijk nog veel en veel beter. Neem nou die bloem onderin, op de een of andere manier lukt het me maar niet om er een gelijke verdeling in te krijgen. Dus ik heb de lessen van Erin Russek op YouTube op mijn gemakkie bekeken vanmiddag. En wat heb ik weer veel opgestoken! En ik moet lijm hebben! (ok, ok, moet klinkt zo moeterig, ik bedoel eigenlijk te zeggen: het zou handig kunnen zijn voor een volgend project om het allemaal nog perfecter te laten worden).

Maar al met al schiet het al aardig op!

7 opmerkingen:

 1. Ach...oefening baart kunst maar ik weet wat je bedoelt met het kan altijd beter:0))))
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mieneke, het is en blijft handwerk, als je er zelf maar tevreden over bent, en net wat Roos zegd oefening baart kunst.Ik vind hem prachtig worden.
  Je hebt inderdaad een baliekluiver (zo noemen wij dat hier) hoop dat hij snel weer kan banjeren of lukt hem dat ook met een ingetaped been.
  Groetjes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach arme knul! heerlijk zo'n stuiteraar!
  wat een gezellige blog heb je! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He gaat het intussen met je wildebrassie? Helpt de tape? Ik vind je applicaties geweldig, durf daar zelf nog niet eens aan te denken, laat staan iets uitproberen. dus: HULDE!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je applicatie erg mooi. En dat terwijl je je handen vol hebt aan dat kleine mannetje. Die van mij is ondertussen groot (letterlijk en figuurlijk), maar ik kan me de tijd nog goed herinneren. Uiteindelijk krijgen ze ooit meer "zitvlees".
  groetjes en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou je zoon dan nu toch lopen leren? Lijkt me namelijk niet fijn rennen met een ingetaped pootje.

  Tweets is één van mijn lopende projecten en ik heb ook vreselijk zitten stoeien met die bloem. Ik had eerst hetzelfde malletje voor alle blaadjes. Tig keer over gedaan, werd er niet mooier van. Toen maar alle blaadjes afzonderlijk getekend zoals het patroon en dat lijkt een stuk beter :D

  Ik zie dat je nog geen takje hebt neergezet, ga je die later er overheen doen of ga je het takje borduren?

  Oh en als je die lijm écht móet hebben (sommige dingen moeten nu eenmaal écht, maakt niet uit wat), ik gebruik roxanne's glue. Na het eerste gestoei omdat het nieuw was bevalt het nu erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh en dit was ik nog vergeten: ik vind je kleurenkeuze erg mooi. Ben nieuwsgierig hoe je je vogels gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen