donderdag 10 maart 2011

Trost op mezelf!

Vandaag heb ik paar steekjes aan 'My Tweets' gedaan. Ik heb nog lang niet alle stukjes voorbereid, maar ik kon het niet laten om alvast een paar blaadjes erop te naaien. Ik ben erg tevreden en trots op mezelf. Het is mijn tweede applicatieproject.

Detail van Bunny Hill Baskets
Het eerste applicatieproject waren een drietal blokken van Bunny Hill Baskets. Wat een gepier. Ik hanteerde de methode needleturn, je naait er lustig op los, alleen krijgen de stofjes niet de vormpjes die het hadden moesten worden. Het is appliceren met willekeur. Het komt zo het komt. Het resultaat is best geinig vind ik voor een eerste keer. Maar dat was niet de weg, daar was ik al snel achter.

'My Tweets' bereid ik goed voor. Ik doe het volgens de methode van Erin Russek. En het resultaat bevalt me wel. Het ziet er een stuk beter uit dan het geinige gepruts bij de Bunny Hill Baskets!

Onder het tabje 'Quiltgalerij' vind je een foto van mijn Bunny Hill Baskets.


Detail van 'My Tweets'.

4 opmerkingen:

 1. Mieneke je moet maar zo denken, al doende leert men, Je blaadjes zien er prima uit, ken de quilt niet dus ben reuze benieuwd hoe het verder gaat .
  Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken de methode van Erin niet maar het ziet er goed uit, goed handappliceren is een vak apart :0)

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ben nieuw als het om appliceren gaat Mieneke...maar bij jouw ziet het er prachtig uit..je ziet de steekjes bijna niet...mooi hoor!!en ga ook steeds op het leuke blog van Erin kijken...hartstikke goede tips allemaal en leuke patroontjes...hier kun je zeker trots op zijn...groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ken die metode niet maar het ziet er erg netjes uit.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen