woensdag 1 februari 2012

Dat is zo-oo-oo warm!

"Mam, waarom moet ik een muts op? Dat is zo-oo-oo warm! Kijk eens naar buiten: de zon schijnt! Ik doe geen muts op hoor, iedereen zal me uitlachen..." aldus Floortje, vanmorgen om 8.15 uur. Ik moest er wel om lachen, zo eenvoudig gedacht: de zon schijnt, dus is het warm.

7.00 uur, gegevens weerstation Lelystad: gevoelstemperatuur -14.9 graden Celcius. Dus een muts lijkt mij geen overbodige luxe!

Ook al is het erg koud, toch vind ik het wel prettig dat het goed vriest! Afgelopen zomer heb ik namelijk voor Technisch Bureau Bouwnijverheid, Weerverletbestrijding een applicatie ontwikkeld voor gebruik in de bouw. 'Wel of niet werken' heet de applicatie. Het was een leuk project, samen met de mannen van Weerverletbestrijding. Momenteel zijn we volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe site, de module zal daarin geïntegreerd worden. Nu is het nog 'stand-alone' applicatie. Maar met deze temperaturen hebben we kunnen constateren dat de module werkt en het ook goed doet! Gisteren hadden we ruim 49.000 hits op de site van Weerverletbestrijding!

In ons huisje is het 20,5 graden Celsius boven 0, een lekker temperatuurtje om nog eens wat werk te verzetten. Ben correcties aan het uitvoeren op een brochure in het Pools (Nederlands en Duits hebben we al gehad, Engels volgt ook nog).

1 opmerking:

  1. Nou, en koud is het toch echt wel...... Wel echt Hollands; ook wel weer leuk...
    Gelukkig dat het binnen lekker warm is; hier is het ook 20,5 graden Celcius.... ;) .... (inderdaad.... boven nul..... gelukkig!)
    :)

    BeantwoordenVerwijderen