woensdag 4 januari 2012

2012: waar blijft de tijd?

Floortje en Tomas met de DS spelen.
Vandaag is het alweer 4 januari 2012. De feestdagen zijn voorbij gevlogen. Waar blijft de tijd?

De feestdagen in vogelvlucht: samen met Henk kerstdiner gemaakt in de nieuwe keuken, verjaardag Henk 1e kerst, grieks diner gemaakt op tweede kerstdag, kaarten gewonnen voor Frans Bauer in Dolfinarium Harderwijk (Dolfijnenshow was super, Frans en de bezoekers daarvan namen we op de koop toe), samen met manlief uit eten geweest in Harderwijk, DE-winkel bezocht in Joure, kindervuurwerkpakket gekocht bij de HEMA, veel Disney kerst-films gekeken, oud- en nieuw gevierd bij mijn vader en Diny, gourmetten, heel veel sterretjes, manlief en mijn vader in de ban van de trektouwtjes, nieuwjaarsdag-pyjamadag, ballorig, spuit gehad in rechterhand i.v.m. Carpal Tunnel Syndroom, vrijdag is mijn linkerhand aan de beurt, nieuw werkpaard gekocht (Mac + software), iPhone besteld (zwart voor Henk, wit voor mij), genieten van Henk en Floortje die op de Wii spelen. En niet te vergeten: genieten van mijn kerst-quilt-loper op de eettafel!

Kortom: het waren heerlijke dagen, veel gedaan, maar toch ook veel niets gedaan.

En wat 2012 ons allemaal brengt? Geen idee! We laten het over ons heen komen... we gaan genieten als het tijd is om te genieten, we gaan huilen als het tijd is voor verdriet...

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's!!
  Jullie treffen het wel deze vakantie zeg. Eerst Floortje en Tomas ziek en nu jij!
  Poeh he.. maar gelukkig om te lezen dat jullie ook heel veel leuke dingen hebben gedaan ;)
  Onze laptop is een tijdje terug overleden en ik heb vandaag de oude pc van mijn zus aan de praat gekregen, dus we kunnen weer in-slow-mo-tion-wel-lis-waar op internet.
  Ik lees dus nu pas je ontzettend grappige verhaaltjes van Tomas, hahahaha!!
  Nog een paar daagjes en dan mogen ze weer naar school. Thijs heeft er zin in! Mijn vakantie is helaas al weer voorbij, morgen, vrijdag en zaterdag de hele dag werken.. Vrijdag en zaterdag zijn extra dagen die ik inval voor Cocky, maar heb zelf net paar dagen vrij gehad, dus.. voor wat hoort wat he!
  Ik zal morgenavond even bellen over zaterdag/zwemles..
  Groetjes aan iedereen daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks alles heb je toch fijne feestdagen gehad. Daar kun je weer met genoegen op terugkijken.

  BeantwoordenVerwijderen