dinsdag 13 december 2011

Gedachten...

En toen was het weer december. Een drukke maand. Sint jarig, Floortje en Henk jarig, kerstmis, oud en nieuw en ook nog eens een schoolvakantie in deze maand. Resultaat: stuiterende kinderen, een moeder die van hot naar haar rent, een vader met de nodige zakelijke verplichtingen. 't Is me altijd wat met die decembermaand.
December is nu ook de maand waarop mijn kerst-quilt-loper op tafel mag liggen. En hij ligt er al! Met een mooi eigen-gerangschikt kerststuk er bij en een kerstster. En dan gaan automatisch je gedachten naar alle quiltplannen die ik had afgelopen jaar. Er is maar bar weinig van terecht gekomen. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant: ach, het zij zo :-)

En 2012? Ja, daar heb ik ook al over nagedacht. Het quilten mis ik enorm, ook het schrijven op dit blog. Ik heb het volgende bedacht. Ik ga dit blog misschien een andere naam geven (als dat kan) en ik ga hier over ons leventje schrijven. Leuke dingen van de kinderen, wat fotootjes plaatsen, misschien wat quiltsteekjes laten zien, ik zie wel wat het wordt.

Is het wat? Op die manier? Ik denk het wel. En mocht het werk weer wat afnemen, wie weet wat er dan op quiltgebied gebeurt. En als het werk zo blijft als het nu is: dan zijn we lekker aan het werk en is de vrije tijd voor de kinderen bestemd en niet voor lapjes!

1 opmerking:

  1. Het leven loopt nu eenmaal vaak anders als je denkt. Als je maar probeert zoveel mogelijk te genieten. Vooral van je kinderen, voor je het weet zijn ze groot.

    BeantwoordenVerwijderen